AZ ELSŐ LÉPÉS
A DIGITALIZÁCIÓ IRÁNYÁBA
A SZÁLLÍTÁSIPARBAN

GOTRANS hozzájárul az áruszállításokkal
kapcsolatos iratok – e-CMR – digitalizációja
általi digitális jövőjéhez.

e-CMR

Most minden okod megvan, hogy a GOTRANS partnere legyél

A digitalizált logisztikai lánc biztosítása érdekében, a GOTRANS alkalmazással elősegítjük minden, az árufuvarozásban résztvevő fél adatbázisunkhoz való hozzáférését. A GOTRANS alapját egy országos és nemzetközi, megbízható partnerhálózat képezi.

e-CMR

ADMINISZTRÁCIÓS ZÓNA GYORS HOZZÁFÉRÉSSEL A FONTOS FUNKCIÓOKHOZ

Műszerfalas alkalmazás.

PAPÍROK NÉLKÜL

A GOTRANS az Ön rendelkezésére egy olyan kívételes, teljesen digitalizált rendeszt bocsát rendelkezésére, amely forradamasítja a szállítóipart. A GOTRANS mobil alkalmazás a leghatékonyabb kapcsolatot biztosítha a Feladó – Szállító – Címzett között, ugyanakkor lehetővé téve a harmadik felek hozzáférését (pl. illetékes kontroll hatóságok).

HIBÁK NÉLKÜL

A GOTRANS alkalmazás használatával, a tárolt információk 100%-ban helyesek (vagy valós időben, átláthatóan és hatékonyan javíthatók), továbbá minden félnek folyamatos, egyidejű hozzáférése van az adatbázishoz, valamint szabadon felügyelheti az áruszállítás teljes folyamatát.

VESZTESÉG NÉLKÜL

Az áruk átvételi, szállítási és lerakodási időtartamának pontossága jelentősen feljavításra került a GOTRANS mobil aalkalmazással. Már nincs szükséges kézzel kitöltött és papírra nyomatott szállítólevelekre, amelyek mind időigényes folyamatok! A számlázás is gyorsabb, hozzájárulva a résztvevő cégek cash flow forgalmának fluidizálásához, valamint a teljes logisztikai lánc megtérüléséhez.

e-CMR

EGY KLIKKRE LÉVŐ STATISZTIKÁK ÉS ADATOK VALÓS IDŐBEN

Műszerfalas bevezetés.

ELEKTRONIKUS SZÁLLÍTÁSI IGAZOLÁS (POD)

Az alkalmazás által biztosításra kerül az áruszállításokat érintő jogi bizonyosság. A teljes folyamat digitálisan ellenőrizhető és tanúsítható, átláhatóan és valós időben, minden telefonos segélykérés, papírmunka vagy elvesztegetett idő nélkül. Mitöbb, az alkalmazás használata lehetővé teszi, hogy azonnal jelentsd az esetleges meghibásodásokat, műszaki problémákat vagy késedelmeket.

DIGITALIZÁLT ADATTÁROLÁS

Viszlátot köszönünk a költséges szkennelési folyamatnak, valamint a szállítólevelek manuális archíválásának. Viszlátot köszönünk az archívumok károsodási és elvesztési kockázatainak. A GOTRANS alkalmazással feldolgozott minden adat biztonságosan, online kerül tárolásra, így könnyedén elérhető és szűrhető a szálltó által.

JUST-IN-TIME TERVEZÉS

Képzeljük el, hogy valamennyi áruszállító használja a GOTRANS alkalmazást, amely esetben úgy véljük, hogy a kiszállítási idők kiváló pontossággal állapíthatóak meg, számos előnyben részesítve úgy a feladót, mint az érintett címzetteket egyaránt.

MOBIL ALKALMAZÁS

ÚJ SZINTŰ KONTROLLSZINT A MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Bevezetés a mobil alkalmazásba.

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A feladók, a szállítók és a címzettek folyamatos kapcsolatban állnak egymással a GOTRANS alkalmazással. Az e-CMR megoldás valós időben kimutatja részükre a szállított áruval kapcsolatos adatokat, a begyűjtés/szállítás dátumát és óráját, az áru típusát, a szállított áru szállítási feltételeit, a szállítóra/gépjárművezetőre vonatkozó adatokat stb.

ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS

A teljes folyamat biztonságát a hiteles hozzáférési rendszer, az elektronikus aláírásos vagy a QR kódos rendszer biztosítja, amely egyben biztosítja a teljes logisztikai lánc biztonságát egyaránt. Az alkalmazásba való bejelentkezéskor minden kapcsolódott fél elektronikusan értesítésre kerül arról.

Letölthető most a Google Play és az App Store alkalmazásokból

ROADMAP

ELŐRELÉPÉS A TECHOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ RÉVÉN

Fejlesztünk. Építünk. Kínálunk.

Nyissa meg tevékenységét érintő lehetőségek új univerzumát, hozzáférést szerezve az API dokumentációhoz, a GOTRANS eszközeihez és tapasztalataihoz, saját informatikai szoftverével (TMS, FMS, WMS vagy ERP).

MEGLÉVŐ ÜGYFÉL

RENDELKEZEM FIÓKKAL ÉS SZERTNÉK BEJELENTKEZNI

Bejelentkezés
ÚJ ÜGYFÉL

NEM RENDELKEZEM FIÓKKAL ÉS SZERETNÉK FELIRATKOZNI

Feliratkozás